Продължете към съдържанието
Начало » Откъде да започнете? 

Откъде да започнете? 

Строежът на къща е голям проект. За да може да стане голямата мечта реалност, трябва да си зададете правилните въпроси в правилния момент и да отдадете нужното внимание на планирането. От Avrame изготвихме няколко полезни гида, които да ви водят в процеса: 

100 Questions Guide 

Aко искате да започнете да планирате вашия нов дом, но не сте сигурни дали не пропускате нещо. Този гид ще ви даде яснотата, която ви е нужна за планирането. 

Self-Building Quickstart Guide 

Tози гид ще ви насочи в 15-те основни стъпки на процеса, ще ви предпази от грешки и ще ви насочи точно към къщата, от която имате нужда. 

Works Planning Toolkit

Планирането е много важна част от проекта. Освен ако не сте опитен мениджър на проекти, този гид ще ви трябва ! 

The Budgeting Guide 

За да направите надеждна сметка за това колко ще ви струва къщата. Освен насоките ще получите и Excel таблици с количествени сметки за нашите стандартни модели. 

Modern Off-Grid Guide 

Научете всичко за живота off-grid 

Modern Off-gridder Starter Pack 

Всичко за живота off-grid, включително плановете за малката къщичка Solo Hobby. 

Искате да строите сам с ваши материали ?

Няма проблем. Ако сте се спрели на модел Solo+ бихте могли да го построите и с материали закупени от България, а от нас само плана за модела.

Предпочитате по-голям модел ?

БОНУС

Бонус към всеки един от електронните продукти: достъп до затворена Facebook група достъпна само за клиенти на Avrame от цял свят. В групата ще можете да говорите с тези хора, да виждате снимки от техните къщи, да съберете опит или идеи и да зададете вашите въпроси. 

Често задавани въпроси

Отговори на често задаваните въпроси както и актуални цени и описания на моделите можете да намерите в нашия каталог.